fredag 21 januari 2011


Hej Alla! Vecka 3

I tisdags fick vi i vanlig ordning besök av Vera som är volontär från Täby Församling. Vera har sin trogna grupp där hon har högläsning, just nu är det ”Farmorsresan” av Edith Unnerstad som är aktuell.

På Attundagården har vi startat en Herrklubb! Vi tror att behovet finns, vi får se vad det utvecklas till! På första träffen avhandlades olika fritidsintressen och förstås vad klubben ska få för namn! Fortsättning följer…

Våra härliga damer och herrar från Guldkanten kommer även fortsättningsvis att hålla i Bingon, det tackar vi för! Säsongspremiär i torsdags!

Under veckan har våra medarbetare haft brandskyddsutbildning. Det är en brandmästare från Storstockholms Brandförsvar som hållit i utbildningen, vi fick fräscha upp vår kunskap om hur brand kan förebyggas och hur vi ska agera om olyckan faktiskt är framme.

Vi kan också meddela att på måndag kommer vår sjukgymnast Andreas tillbaka från sin föräldraledighet. Ett stort tack till Heléne som skött ruljangsen med bravur under Andreas frånvaro!

Gå försiktigt i halkan!

Trevlig helg, hälsningar
Helena & Karl-David












Vera läser ur Farmorsresan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar