fredag 11 februari 2011

Hej Alla!                                                                                     Vecka 6

I går morse var det nästa ingen snö alls utanför vårt hus. I morse såg det ut så här:

Många av oss som arbetar i huset hade svårt att ta oss hit. Någon pulsade ut till plogad väg och ställde sig att lifta där. En pulsade i snön från Gribbylund, en annan från Grindtorp. Nu vet vi att det tar en timme att gå från Gribbylund i 30 cm snö och 20 minuter från Grindtorp.
Klockan 09.00 var alla på plats. Trots att alla inte var på plats från start kunde vi genomföra allt som skall genomföras. Vädrets makter stoppar inte medarbetarna på AttendoAttundagården!

I går hade vi ett studiebesök från Didaktus, en skola i Danderyd som utbildar undersköterskor. Det var ett 30-tal elever. Vi gjorde allt för att få dem att välja äldreomsorg som sin framtida arbetsuppgift, allt för att säkra tillväxten av välutbildade medarbetare.

Under veckan har några från plan 5 väst varit och tittat på den fantastiska utställningen av terrakottaarmén från Kina, i bergrummet under Östasiatiskamuséet.

Allt annat på veckans aktivitetsschema är också avklarat, utom filmvisningen som vi fick ställa in. ”Maskinisten” var sjuk.

Trevlig helg!

Hälsningar

Helena & Karl-David

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar