fredag 7 oktober 2011

Hej Alla! Vecka 40

I måndags hälsade vi, Annette, vår nya chef för plan 4 och 5 välkommen till AttendoAttundagården. Nu är äntligen båda chefsexpeditionerna i vår entré bemannade igen.

Den här veckan har alla verksamheter i hela Attendo firat matens dag. Här på AttendoAttundagården valde vi fredagen som den speciella dagen. Så i dag har vi bjudit på ”Familjens gubbröra”, ”Rensteksröra”, ”Smörrebröd med rökta räkor”, ”Rökt lax med pepparrotsgrädde”, ”Laxpudding”, ”Marias fisksoppa”, ”Äppelkaka Marie-Louise” och ”Konjakspäron med mintchokladgrädde”. Nästan alla recepten till rätterna kommer från Leif Mannerstöms och Attendos nya fina kokbok ”Matglädje hela livet”.

Receptet till Marias fisksoppa var Marias eget. Maria arbetar på plan 6,. Hennes fisksoppa stod sig väl i konkurrensen med Leif Mannerström.

I tisdags blev det också, för en del av oss, en extra matupplevelse. Det var några från plan 7 som gjorde en utflykt till Hongkong. Hongkong i det här fallet är kinakrogen på Biblioteksgången.

Fortfarande går det att få ett bord till loppmarknaden den 14 okt.


Hälsningar från oss på AttendoAttundagården

Smörrebröd med rökta räkor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar