fredag 18 mars 2011

Hej Alla!                                                         VECKA 11

Fortfarande lyser våren med sin frånvaro, det finns till och med förvarning för ny snö till helgen… Man egentligen är det bagateller; vi befinner oss ju faktiskt i trygga Sverige och inte i Japan. Vi sänder en varm tanke till våra medmänniskor där!

I måndags hade vi glädjen att hälsa vår arbetsterapeut Elin tillbaka efter några månaders tjänstledighet! Det blev många kära återseenden, både bland boende och medarbetare! Tack också till Norma som hållit ställningarna under Elins frånvaro!

Vi har haft nöjet att ta emot två olika studiebesök! I tisdags hade vi två kommunalråd från Täby Kommun hos oss som ville se lite mer av äldrevården i ”verkligheten”.

I torsdags var det ett helt gäng från PRO som besökte oss. Trevligt att få berätta om och visa upp verksamheten!

Annars har veckan rullat på med olika aktiviteter; bakning med Lotta, Herrklubben som tog en tur till Täby Centrum och fikade, promenadgrupperna, Torsdagsklubben, högläsning med Vera från Täby församling, Bingo med Guldkanten… Den här veckan var det boende från Tibblehemmet som kammade hem de flesta vinsterna på Bingon, Attundagården får se till att ta revansch nästa gång!

Bifogar information från Sanna Öhman som är anhörigkonsulent i Täby Kommun.

Trevlig helg!
Hälsningar
Helena & Karl-David



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar