lördag 2 april 2011

Hej Alla! Vecka 13

SMHI har utlovat lite mer vårlikt väder till helgen, ännu lyser det med sin frånvaro... Vi kan dock konstatera att isen smält bort från dammen som finns på gården, hoppas på att kunna ha en "säsongsinvigning" av lite porlande vatten i samband med första kaffekoppen utomhus!
I onsdags hade vi Afternoon-tea i Vardagsrummet tillsammans med pensionärer från Tibblehemmet. Det doftade gott av scones som gräddades efterhand som vi åt, tillbehör var förstås lemon curd som en av medarbetarna gjort efter eget recept. Vi hade trevlig eftermiddagsstund tillsammans!
Vi fortsätter vårt samarbete med Sophhiahemmet och har den här veckan tagit emot två sjuksköterskestuderande som går termin två. De kommer att vara hos oss under de sex kommande veckorna. Vi tar även kontinuerligt emot blivande underköterskor från Didaktus när det är dags för praktik i deras utbildning. Studenterna tillför mycket genom att bidra med nya rön och färska kunskaper!
Skatteverket har gått ut med en förfrågan där hyresgästerna ombes lämna in sitt lägenhetsnummer. Vi har nu i veckan efter lite om och men fått en förteckning över numren från fastighetsägaren Hemsö, kontakta oss gärna för mer info!

Med förhoppning om en varm och solig helg, hälsningar

Helena & Karl-David

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar