fredag 13 maj 2011

Hej Alla                                                                    Vecka 19

I tisdags hade vi besök av våra vänner Monica och Eva från Täby Församling. De anordnade en sångstund. Tanken var att vi skulle vara i Vardagsrummet, men det var så fint väder så vi flyttade ut i trädgården mellan husen. Alla med fönster åt gården kunde då också ta del av sången.

Solen har verkligen skinit på oss den här veckan! Vi har haft rekorddeltagande i våra promenadgrupper. Inför veckans promenader blev det uppenbart att många saknar skydd mot solen.
Vi vill därför tipsa er om att höra er för hos era vänner och släktingar på Attundagården, om ni kan hjälpa dem att inhandla solskydd. Både hattar och krämer.

Vår fina samlingslokal ”Vardagsrummet” har blivit uppgraderad. Täby Kommun har låtit installera en mycket fin ljudanläggning. Nu kan vi tala i trådlös mikrofon och i headset. Vi kan koppla in alla tänkbara ljudkällor. Alla kommer i fortsättningen att tydligt kunna höra vad som sägs, sjungs och spelas i Vardagsrummet.

Nästa vecka är det dags för kulturvecka! I bifogat aktivitetsschema presenteras alla programpunkterna under veckan. Hjärtligt välkomna att ta del av festligheterna!

Trevlig helg önskar
Karl-David och Helena och deras medarbetare



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar