fredag 19 augusti 2011

Hej Alla! Vecka 33

Nu har även Trubaduren Andreas Möller haft sin höstpremiär i Vardagsrummet. Konserten var välbesökt och som så ofta lockade Andreas toner till dans.

I torsdags på plan 6 bjöds det på direktimporterat kaffe från Peru. Det var en av våra medarbetare, Silvana, som hade tagit det med sig från sitt hemland. Silvana fick vara med om hela processen från det att kaffebönorna plockades på busken, sedan när det rostades och maldes och till slut när det avnjöts på Attundagården.

Till kaffestunden berättade Silvana om kaffeodling och visade bilder från Peru.

Från och med nästa vecka flyttar vi gruppgymnastiken från våningsplanen till Vardagsrummet. Där finns det mer plats och en väldigt bra ljudanläggning. Måndagar och onsdagar kl 11.00 är alla som bor på AttendoAttundagården välkomna att delta.

Frågesporten i gången mellan husen handlar nu om svampar. Dom fina svamp-bilderna är målade av Gotlands konstnärinnan Mona Rönningen. Vi har varit i kontakt med konstnärinnan och hon har givit oss tillåtelse att använda bilderna. Mona har en fin hemsida som ni kan ta del av på http://www.ronningen.se/

Hälsningar från

oss på AttendoAttundagården

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar