fredag 26 augusti 2011

Hej Alla! Vecka 34

Hunden Kajsa och hennes matte Ingela var hos oss i måndags. De brukar komma varannan vecka under terminerna, men nu kommer det att bli uppehåll under september. Matte Ingela skall gå en utbildning. Flera av våra medarbetare har hund, så kanske vi ändå kan få hundbesök under september.
I onsdags började två ungdomar som skall arbetsträna hos oss. De heter Simon och Anna och skall om allt går bra vara hos oss onsdagar hela höstterminen.
Simon skall hjälpa oss med att hålla ordning i Vardagsrummet, konferensrummet och personalrummet. Han skall också hjälpa till med återvinning av kartonger, glas mm.
Anna skall hjälpa till med aktiviteter på plan 7 väster.
Anna och Simon kommer från Enigma Praktik och Arbete. När de är här så har de, de första gångerna, med sig en handledare från Enigma som heter Caroline.
Filmen den här veckan var Änglagård 2. Vi har skrutit om det förut, men det fungerar verkligen bra med bio i vardagsrummet. Det syns på publiken att filmerna når fram. Under Änglagård syntes det en tår i flera ögonvrår.
Skådespelerskan Siv Ruud har varit tema den här veckan, både på Lottas aktiviteter och i Torsdagsklubben. Vi försökte hedra hennes minne genom att titta på filmklipp och med samtal om hur vi mindes henne.
Torsdagen den 8 sep bjuder vi in till ”Fallpreventionsdag”. Vi kommer att hålla till i Vardagsrummet mellan kl 15.00 och 18.00. Där får ni bl.a. information om hur vi arbetar med att förebygga fall. Mer information kommer med nästa veckobrev

Hälsningar från

oss på AttendoAttundagården

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar