söndag 4 september 2011

Hej Alla! Vecka 35

I måndags var musikern Bruno Picano här och underhöll oss. Han är bosatt i Haninge men född i Formia i Italien. Hans Italienska bakgrund sätter prägel på hans repertoar.
Bingon hade en välbesökt höstpremiär i torsdags. Guldkanten som arrangerar bingon kom med många representanter. De gör verkligen bingon till en omtyckt aktivitet, som många av dom som bor på Attundagården ser fram emot.
I torsdags var det några av oss som var på Cirkus! Och inte vilken Cirkus som helst utan Cirkus Skratt som belönades med ”Årets Charlie” 2007. Vi satt intill manegen. Hästarna passerade alldeles framför våra ansikten. Det var en fantastisk upplevelse!
Det var Lions som bjöd oss på Cirkus.
I dag har Karl-David haft besök av Janina Frid som är anhörigstödjare i Täby Kommun. Hon berättade om deras verksamhet och gav oss foldrar om anhörigstödet i Täby Kommun. Foldrarna kommer snart att finnas att ta del av på Attundagården. På Täby kommuns hemsida finns informationen samlad under adress: http://www.taby.se/sv/Omsorg-och-social-hjalp/omsorg/Stod-till-anhoriga/
Informationen om Fallpreventionsdagen den 8 september som vi utlovade i förra veckobrevet kommer på måndag.

Hälsningar från
oss på AttendoAttundagården


Hästarna passerade alldeles framför våra ansikte


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar