fredag 18 november 2011

Hej Alla! Vecka 46

Det är många som är vänliga mot oss på AttendoAttundagården. Det senaste beviset på det är en donation från Peter Hlawatsch, Viking Företagsförmedling. Vi fick nio stycken schackspel att fördela i huset. Donationen förmedlades av Anki medlem i ”Guldkanten”. Tack, tack!

På varje enhet håller vi på att skapa ett samlat förvaringsutrymme för aktivitetsmaterial som spel och CD-skivor. Utrymmet skall bestå av skåp och skrivbord. Det skall placeras bredvid den stora tygbonaden som finns på varje enhet. Där skall schackspelen förvaras. Där kommer det så småningom också att finnas att en persondator.

Vi har köpt en mängd amaryllislökar. I onsdags hade vi träff i Vardagsrummet där vi planterade lökarna i fina krukor och dekorerade med mossa och svampar. Till jul skall det gå att se blommande amaryllis i hela huset. Samtidigt sådde vi krasse i fat som skall ge lite grönska i vintermörkret.

Den 30 november kl.18.00 är ni alla välkomna till närstående möte för Attendo Attundagården. En inbjudan bifogas detta mail.

Hälsningar från oss på AttendoAttundagården




Schackspel och nyplanterad amaryllis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar