fredag 25 november 2011

Hej Alla! Vecka 47

Inför första advent har fastighetsägaren satt upp en fin julgran utanför vår entré. Den ger ett värmande ljus i höstmörkret. Själva har vi beställt rejält med lussebullar som skall levereras i helgen, vi har också handlat glögg och russin. Allt är bäddat för en stämningsfull första advent.

I onsdags hade vi besök av Eddie Oliva i Vardagsrummet. Han bjöd på något som han kallade för ”Eddie Olivas julshow”. Det var mycket uppskattat, speciellt av damerna. Han var en större stjärna för många av våra gamla än vad åtminstone jag, som skriver det här, förstått.

Fredagen den 2 dec. kl 13.15 bjuder vi in till pub i Vardagsrummet. Vi tänkte oss en trevlig gemenskap med Boende på Attundagården, deras anhöriga och medarbetare.

Ni behöver inte anmäla er närvaro det är bara att droppa in.

Söndagen den 11 december är det redan tredje advent. Då kommer vi ha Attendos julmarknad i Vardagsrummet. Där skall man om allt går i lås kunna fynda julklappar, köpa lotter, dricka kaffe, äta kakor, lyssna på julmusik, grilla korv, skjuta prick, umgås med hästar och getter och mer. Julmarknaden kommer att äga rum mellan kl 13.00 och 15.00. Alla välkomna!

Vi vill också påminna om anhörigmötet på onsdag 30 nov, som vi bjöd in till i förra veckobrevet. Anmälan om deltagande vill vi ha senast måndag 28 nov.

Hälsningar från oss på AttendoAttundagården


Julgranen på plats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar