fredag 13 april 2012

Hej Alla! Fredag vecka 15

Talgoxarna har börjat inspektera våra holkar i skogen på AttendoAttundagårdens baksida. Vi har tidigare berättat att vi planerar att sätta upp en holk med en kamera i. Den holken måste ha strömförsörjning. Vi har ännu inte löst hur vi skall strömförsörja holken, på ett godkänt sätt. Vi hoppas kunna lösa det innan fåglarna tycker att det är för sent att flytta in.

På onsdag nästa vecka vill vi bjuda in till ett speciellt fint uppträdande i Vardagsrummet. Det är en av våra medarbetare, Tania Ganea, som också är en mycket duktig sångerska som skall underhålla oss. Om ni redan nu vill lyssna på hur fint Tania sjunger kan ni söka upp henne på YouTube. http://www.youtube.com/watch?v=xkidpZvdvvs

Våra trädgårdar kring huset, sköts från och med i vår av ett nytt företag som heter Grön Hälsa. Li och Tove heter de som både äger företaget och utför det praktiska arbetet. De är nu i full gång med vårarbetet och det ser mycket lovande ut.

På fredag nästa vecka har vi invigning av vårt bibliotek i Vardagsrummet. Biblioteket är fyllt av böcker som efterhand skänkts till oss. En av de som bor på Attundagården, Ture Brunell, har genomfört det stora arbetet med att sortera ut det bästa bland alla skänkta böcker.

Trevlig helg!

Önskar vi på AttendoAttundagården
Li och Tove

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar