fredag 20 april 2012

Hej Alla! Fredag vecka 16

Vintern släpper inte taget om oss. När jag skriver detta faller snön på Attendo-Attundagården. Trots vädret så fortsätter vårbruket i våra rabatter och sädesärlan har kommit. Vi får hoppas att vi och sädesärlan snart får bättre väder.

Tanias uppträdande i onsdags i Vardagsrummet blev en succé. Kom ihåg var ni hörde talas om Tania Ganea första gången, sedan när hon blir världsberömd!

Nästa vecka tar vi emot fyra undersköterskeelever, från Didaktus Utbildningar i Danderyd. De skall vara här i fyra veckor. Säkert blir någon av dem sedan timanställd på AttendoAttundagården. Många av våra timanställda har börjat som elever i huset. Den inledande praktikperioden blir då också en fin introduktion till fortsatt arbete hos oss.

Veckans höjdpunkt är idag fredag. Då inviger vi vårt bibliotek. Vi har döpt biblioteket till Brunellska Biblioteket. Ture Brunell som bor på AttendoAttundagården har med stor kunskap och kännedom om målgruppen skapat biblioteket, av alla de böcker som efterhand skänkts till oss och från böcker som vi köpt in.

Trevlig helg!

Önskar vi på AttendoAttundagården
Tania

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar