fredag 7 december 2012

Hej Alla!                                                              Fredag vecka 49

I förra brevet skrev vi att ”vintern är här” och det stämde verkligen. I onsdags skulle Bruno Picano sjunga i vardagsrummet, men han tog sig inte fram i snöstormen. Vi fick ställa in. Snöstormen satte också stopp för kollektivtrafiken, så för att alla våra medarbetare skulle ta sig till arbetsplatsen fick vi själva åka runt i Täby och hämta dem till Attundagården.
I dag har vi återinvigt julkrubban efter Marias återkomst. Mariafiguren försvann ju för några år sedan och i år återfanns en ny Mariafigur i Barcelona. Karl-David berättade om Tibblehemmets julkrubbas historia, från 80-talet och fram till idag och vår präst Monica berättade om Maria.

I torsdags hade vi närståendemöte. Kristina Iritz Hedberg berättade om hur vi kan använda oss av levnadsberättelser i omvårdnaden. Hon har tidigare undervisat Attundagårdens medarbetare om samma ämne, så nu har både medarbetare och flera av de närstående fått samma bakgrund till vårt fortsatta arbete med levnadsberättelser.
Under närståendemötet framkom också önskemål om att få en aktuell telefonlista till AttendoAttundagården och även en förteckning över sjuksköterskornas mailadresser. Bifogas detta mail.

I helgen, på söndag, mellan 13.00 och 16.00 är alla välkomna till Vardagsrummet på julmarknad! Där kan man fynda julklappar, köpa lotter, grilla korv, dricka kaffe, glögg och läsk, äta kakor,

umgås med alla generationer, skjuta prick och mycket mer!

En riktigt trevlig helg önskar vi på AttendoAttundagården!


Julkrubban invigs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar