fredag 14 december 2012


Hej Alla!                                                              Fredag vecka 50

Julmarknaden i söndags blev välbesökt. Särskilt välbesökt var serveringen av korv, kakor, kaffe, glögg och pepparkakor. Och det fanns mycket fint att köpa dessutom.

Estradören Mattias Enn var hos oss i tisdags och sjöng en imponerande rad av Jules Sylvain sånger. Mattias är mycket duktig med en skolad röst.

I onsdags hade vi julpyssel. Vi gjorde julkort. Vi dekorerade mandariner med nejlikor och röda band, en kombination som doftar juligt gott. Dessutom åt vi pepparkakor och drack saftglögg.

I torsdags hade vi besök av Täbys Lucia och hennes tärnor. Lucia som kunde teckenspråk tecknade även en av sångerna. Det var både vackert och rörande att se hennes mjuka böljande handrörelser i takt med sången.

Vi hade också ett eget Luciatåg med representanter från både de som bor på AttendoAttundagården och de som arbetar här. Vi tågade runt i hela huset och sjöng glatt. Kanske inte riktigt lika imponerande som Täbys Lucia, men dock väldigt fint och uppskattat. Vår Lucia heter dessutom Lucia på riktigt!

En riktigt trevlig helg önskar vi på AttendoAttundagården!


AttendoAttundagårdens Luciatåg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar