fredag 9 mars 2012

Hej Alla! Vecka 10

Förra året firade vi matens dag i Attendo. Det kommer vi att göra i år igen. Här på Attundagården kommer matens dag att bli onsdag den 21 mars. Vi kommer då att bjuda brukare, närstående och kunder på mat från vår fina kokbok "Matglädje hela livet". Kokboken som Leif Mannerström har skrivit åt Attendo. Det här året skall vi dessutom arrangera en tävling om vilken enhet som kan skapa den finaste dukningen.

Vill ni komma och ta del av matens dag på AttendoAttundagården, så anmäl er till Karl-David eller Annette innan den 19 mars.

I onsdags hade vi premiär för nya artister i Vardagsrummet. De hade sina rötter i proggmusiken….. slutet på 60 talet, ni kommer ihåg eller hur? De hette Carin och Kaya och gjorde stor succé. De hade en rik repertoar som de framförde på ett fantastiskt sätt, men så mycket proggmusik blev det inte.

Elin har skaffat många nya saker till vårt fina provrum i mitten på plan 4. Dessutom utökas det alldeles av sig själv. Vi upptäcker att det hänger nya saker där utan att vi vet om vem som hängt dit dem. Tack alla snälla människor runt omkring oss!

Ofta läser vi dagstidningar och veckotidningar tillsammans på våra enheter. Här är en dikt och en rolig historia som vi stötte på när vi läste Hemmets veckotidning:

De kändes aktuella, nu när vi har placerat datorer överallt i hela huset.

Med det här mailet bifogar vi också inbjudan till nästa veckas fredagspu
Hälsningar från oss på

AttendoAttundagården

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar