fredag 16 mars 2012

Hej Alla! Vecka 11


Nu blommar tussilagon utanför AttendoAttundagården. Om man går ut mellan husen åt Täby Centrumhållet, så hittar man dem under balkongerna. Har man tur kan man höra koltrasten sjunga samtidigt som man hittar tussilagorna.

I Vardagsrummet har vi som alla vet en ”minneshörna” som vi fyllt med saker från förr. Den har hittills varit under uppbyggnad! Nu är den färdig och Lotta har börjat sin gruppverksamhet.

Första gången var i tisdags. Vi kallar gruppverksamheten för ”Minns med Lotta”

Jag skrev att minneshörnan var färdig, jag menar att den är färdig att användas. Riktigt färdig blir den ju aldrig. Vi tar hela tiden tacksamt emot fler saker…är det någon som har en kakelugn?

Vi har fått ett piano till! Ett litet fint, alldeles nystämt. Det står på plan 5 västra sidan. Det är skänkt av en medarbetare som arbetade hos oss för länge sedan, på den tiden vi fanns i huset bredvid. Tack Malin! Nu har vi piano överallt i hela huset.

Hygienutrymmena i lägenheterna på AttendoAttundagården saknar stänger för dusch-draperier, vilket flera av de som bor här har påpekat. Nu håller en hantverkare på att sätta upp stänger i alla lägenheter så inom någon vecka kommer bristen att vara åtgärdad.

I dag har vi haft fredagspub i Vardagsrummet. Den är just avslutad. När jag skriver detta passerar pubgästerna skrålande min dörr.

Som vi berättade i förra veckans brev firar vi matens dag på onsdag den 21 mars!

Hälsningar från oss på

AttendoAttundagården

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar