fredag 13 januari 2012

Hej Alla! Vecka 2

Nu har vi kastat ut julen och påbörjat vårterminen!

Vi som arbetar på AttendoAttundagården har mycket att lära oss under vårterminen. Under våren skall vi byta matleverantör, vi får ett nytt larmsystem och omvårdnads-personalen skall börja föra journal med hjälp av datorer. Allt detta innebär en hel del utbildningstillfällen för oss. Som boende och anhörig skall man endast märka att vår kvalitet bibehålls eller höjs.

I onsdags hade vi stor julgransplundring i Vardagsrummet. Allt som traditionellt ingår i en julgransplundring fanns med, allt från dans kring granen till godispåsar. Elin gav oss dessutom lite fakta om tjugondag Knut. Nu vet vi tex att Knut var en dansk prins som den 7 januari år 1131 blev mördad och senare blev helgonförklarad

Bytet av koderna in från hissarna till våningsplanen, som var planerat till denna vecka, blev inte av. Om all teknik faller på plats, så genomförs bytet under nästa vecka. För att få de nya koderna kontakta Karl-David, Annette eller vem som helst av våra medarbetare. Om ni inte har den nya koden när ni kommer, går det också bra att ringa på ringklockan som finns till höger om ingångarna.

Trevlig helg!

Önskar vi på AttendoAttundagården

Julgransplundring

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar