fredag 27 januari 2012

Hej Alla! Vecka 4

Så kom då vintern på riktigt till slut. Det har varit minusgrader hela veckan. Snödjupet mellan husen är 8,5 cm, uppmätt på ett av trädgårdsborden.

I dag har vi varit i kontakt med Per-Joel Bergstrand fastighetsförvaltare på Täby kommun och blivit uppdaterade på hur det går med det trådlösa och TV-kanalerna.

Han gav besked att vi alldeles säkert kommer att få både fler kanaler och trådlöst, men det kommer inte att hända denna vecka och inte nästa heller…

Som många av er säkert märkt, så har vi dåliga kaffebryggare, nu gav Per-Joel besked om att 8 nya av restaurangstandard är innehandlade och att de troligen kommer nästa vecka…

Vi har ett förslag på ett smidigt sätt för boende på AttendoAttundagården att handla hygienartiklar. Det är Apoteket som har en tjänst som gör att man kan faxa in en beställning till dem, så levereras varorna samtidigt med medicinen. Sedan kommer kostnaden på den personliga läkemedelsfakturan. Om man väljer att utnyttja tjänsten så minskar hanteringen av kontanter och kvitton rejält. Säg till er kontaktperson om ni vill handla hygienartiklar på detta sätt. Vi har fått en produktlista som är mycket innehållsrik, som ni kan ta del av.

Hälsningar från oss på

AttendoAttundagården


8,5 cm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar