fredag 20 januari 2012


Hej Alla! Vecka 3

Det är rått och kallt idag, men de få som ville gå med på dagens promenad kunde höra en glad talgoxe som gav hopp om våren. Vår frågesport mellan husen handlar just nu om snö och is. Talgoxens glada sång fick oss att fundera på att byta ut den mot en frågesport om vårfåglar.

Apropå fåglar så skall vi rensa fågelholkarna på baksidan, så de kan ta emot nya gäster. I år skall vi försöka sätta en liten kamera i fågelholkstaket, så att vi kan följa utvecklingen i holken i våra TV-apparater. Vi har konstaterat att utrustning för det finns att köpa.

Idag har vi haft Arbetsmiljöverket här på inspektion. Efter en noggrann genomgång av vår verksamhet, så kunde representanten från Arbetsmiljöverket konstatera att hon inte hade något att anmärka på. Vi fick bara beröm och uppmuntran att upprätthålla vårt goda arbete.

Bytet av koderna in från hissarna till våningsplanen är nu genomfört. För att få de nya koderna kontakta Karl-David, Annette eller vem som helst av våra medarbetare. Om ni inte har den nya koden när ni kommer, går det också bra att ringa på ringklockan som finns till höger om ingångarna.

Hälsningar från oss på

AttendoAttundagården

Kallt och ruggit men talgoxen sjöng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar