fredag 16 november 2012

Hej Alla! Fredag vecka 46
 
De gemensamma promenaderna fortsätter som vanligt trots att det blir kallare och kallare. Därför har vi utrustat våra medarbetare med varma Attendojackor. Hjälp gärna också era anhöriga med att se över vintergarderoben, kanske behöver de hjälp med att komplettera den.

I dag har medarbetarna i andra halvan av huset haft sin planeringsdag, så nu har alla fått en vidareutbildning i att arbeta med levnadsberättelser. Det är som vi tidigare berättat, Kristina Iritz Hedberg som hjälpt oss med utbildningen, hon arbetar också ibland extra som sjuksköterska hos oss, så gruppen känner henne väl och hon oss. Kristina kommer att delta i nästa anhörigträff.

I onsdags upprepade vi succén med att ha Spa i vardagsrummet. Det blev minst lika bra den här gången!A
I det här brevet brukar vi mest berätta om de stora gemensamma aktiviteterna, som musikunderhållningar i Vardagsrummet, utflykter med mera. Men det händer även saker i mindre format i de olika boendeenheterna. Ett exempel på en sådan händelse är att på plan 7 östra sidan, tillagades en smaklig sallad som serverades till middagen. Innan tillagningen tog de också tillsammans med trivselvärdinnan en promenad till Täby C och inhandlade ingredienserna.

En riktigt trevlig helg önskar vi på AttendoAttundagården!
 
Salladsskärning
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar