fredag 2 november 2012


Hej Alla!                                      Fredag vecka 44

I Sverige är alla helgons dag en allmän helgdag som infaller lördagen mellan den 31 oktober och 6 november (oftast lördagen i vecka 44). Så i morgon är det alla helgons dag. I dag samlades vi på vår innergård mellan husen. Där tände vi ljus för att hedra våra nära och kära som inte längre finns med oss. När jag skriver detta är det redan mörkt ute och de tända ljusen lyser stämningsfullt i höstmörkret utanför mitt fönster. Om ni kommer på besök i helgen och vill tända ljus, så finns det korgar med ljus i entrén på varje våningsplan.

Vi har fått en fin donation bestående av möbler och ett golvur. Golvuret finns att se och lyssna på, på plan 5 östra sidan. Att sätta igång ett golvur efter flytt är en avancerad process, det skall riktas, justeras med mera. Donatorn själv, Björn Kjellman, har tagit hand om den processen. Han kommer att besöka uret tills allt fungerar som det skall. TACK Björn!

Idag har halva huset haft planeringsdag. Vi har arbetat med att förbättra vårt arbete med levnadsberättelser. Det var sjuksköterska Kristina Iritz Hedberg som ledde oss i vårt arbete kring levnadsberättelser. Andra halvan av AttendoAttundagården har sin planeringsdag den 16 november. På nästa närståendemöte kommer Kristina att vara med och berätta om levnadsberättelser även för Er anhöriga.

En riktigt trevlig helg önskar vi på AttendoAttundagården

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar