fredag 23 november 2012



Hej Alla!                                Fredag vecka 47

Vi började veckan med att fylla Vardagsrummet till bredden. Det var trubaduren Johan Taube som var där. Han underhöll oss med just Taubelåtar. Mellan låtarna kåserade han kring Taube och hans musik. Det var andra gången som Johan var hos oss.
 
I onsdags var det aktivitet i Vardagsrummet igen, det är det som gott som varje dag, då samlades vi och tillverkade julklappar. Förmodligen kommer någon av er som läser det här brevet att få något av det som tillverkades. Vi tryckte dukar, målade på glas och stenar och mycket mer. Stenarna kom från den gamla rondellen i entrén till AttendoAttundagården, räddade i sista stund innan bortforslandet.
 
Den 3 december skall vår nya infart och entré vara helt klar. Då kommer den att bli huvudentré till både Tibblehemshuset och Attendoattundagården, så det kommer att bli en vältrafikerad entré. Entrén från Attundafältet kommer att stängas eftersom det skall byggas ett nytt kommunalhus där.

 Den 6 december på sen em, kommer vi att bjuda in till anhörigträff. Inbjudan kommer med vanlig post i början på nästa vecka.

 En riktigt trevlig helg önskar vi på AttendoAttundagården!

 

Julklappstillverkning

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar