fredag 9 november 2012


Hej Alla!                         Fredag vecka 45

I måndags hade vi ett celebert besök i Vardagsrummet! Det var saxofonisten Johan Stengård som underhöll oss med saxofonspel i världsklass. Folk som passerade stannade till och hörde sig förundrat för om vem det var som spelade. Johan har spelat med många stora världsartister som Eartha Kitt, Sammy Davis Jr och Phil Collins. Han har också varit med när vårt kungapar gjort statsbesök. Det var andra gången Johan var i Vardagsrummet, vi hoppas på fler besök.

 I torsdags byggde vi om Vardagsrummet till en spa-anläggning. Besökarna fick flera olika sorters behandling, det blev ansiktsmasker, nagelvård och mycket mer. Doft, ljud och ljus anpassades också till aktiviteten för att förhöja den behagliga stämningen.

Sedan Vardagsrummet öppnades har vi samlat på oss prylar från förr, saker som inbjuder till samtal och väcker minnen från barndom, skolgång och yrkesliv. De sakerna har vi placerat i ena änden av vardagsrummet. Nu har vi kommit på att det är bättre att sprida ut de här föremålen i vårt hus. Då blir de mer tillgängliga för alla. Så nu kan ni stöta på ångmaskiner, meccano och andra roliga saker lite här och var i huset. Vi tar tacksamt emot fler minnesväckande föremål.

 
En riktigt trevlig helg önskar vi på AttendoAttundagården!
 
SPA-tillbehör

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar